ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1019 φορές

Ντόστανιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και φτάσαμε στην ανατροπή»

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Ράτκο Ντόστανιτς από την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Λεβαδειακού.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό και επικίνδυνο αντίπαλο. Η νίκη που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντική. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου αλλά και για τους φιλάθλους που ήταν σήμερα δίπλα μας και μας βοήθησαν, ακόμα και όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν υπερ μας.

Σίγουρα κάναμε λάθη αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ. Η νίκη αυτή είναι σημαντική τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με την Ξάνθη. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και το δείξαμε με την σημερινή μας εμφάνιση».

Για την μη χρησιμοποίηση του Ζεζίνιο από την αρχή, είπε: «Χρειάζεται κάποιο χρόνο για να μάθω όλο το υλικό. Ο Ζεζίνιο βοήθησε όταν μπήκε στο γήπεδο και γενικά έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή. Βλέπω ότι μπορώ να υπολογίζω σε περισσότερους παίκτες».

Για το πάθος που έδειξε ο Μρντάκοβιτς τόνισε: «Έχω μιλήσει μαζί του, όπως άλλωστε και με όλα τα παιδιά. Αυτό που τονίζω στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι, μπορώ να δεχθώ ότι ένας παίκτης δεν θα παίξει καλά σε κάποιο ματς, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ όταν δεν προσπαθεί».