ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 565 φορές

Καλί: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη»

Για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μίλησε στην κάμερα του Novasports ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Σιρίλ Καλί, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος αμυντικός της «Βασίλισσας»:

«Θα επαναλάβω αυτό που λέω συνέχεια, ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι δύσκολο και κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άλλη. Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την φετινή σεζόν αλλά στην συνέχεια ανέβηκε πολύ και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από εμάς. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επιστρέφουμε από περίοδο διακοπών και θα πρέπει να αποδείξουμε γρήγορα ότι έχουν τη νοοτροπία να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και με αυτές τις καιρικές συνθήκες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Για την δύναμη της έδρας στο φετινό πρωτάθλημα: «Η έδρας μας σίγουρα είναι το όπλο μας φέτος, καθώς έχουμε μόνο νίκες και μία μόνο ισοπαλία και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί».

Για το αν σημαίνει κάτι που θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του: «Όχι δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Είτε είναι ο Παναιτωλικός, είτε κάποια άλλη ομάδα απέναντί μου, εγώ πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο».