ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 914 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Δωρεάν είσοδος σε ανέργους

Από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ έγινε γνωστό ότι στα εντός έδρας παιχνίδια (με εξαίρεση τα ντέρμπι) η είσοδος στους ανέργους θα είναι δωρεάν!

Αναλυτικά:

"Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την 1η εντός έδρας αναμέτρηση της "Βασίλισσας" για το 2015 στα πλαίσια της Super League 2014/15 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1 και Θύρα 6: 10€

Θύρα 2 και Θύρα 4: 15€

Τα εισιτήρια του αγώνα θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας (Σάββατο 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης).

* Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Βέροια σεβόμενοι τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αποφάσισαν την δωρεάν είσοδο στους ανέργους για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της "Βασίλισσας". Η είσοδος θα πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ΘΥΡΑ 1 και ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και της ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ που βρίσκεται σε ΙΣΧΥ.

Η δωρεάν είσοδος για τους ανέργους ΔΕΝ θα ισχύσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (01/02), με Π.Α.Ο.Κ.(21/02) και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (22/03)".