ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 742 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Να κάνει… ποδαρικό με το δεξί

Με το δεξί θέλει να μπει στο 2015 η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το Σάββατο (03/01, 15:00) υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», έχοντας κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2014, καθώς νίκησαν εντός έδρας τη Νίκη Βόλου και πήραν ισοπαλία με 10 παίκτες στην Κομοτηνή, φιλοδοξούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος με μία ακόμη επιτυχία.

Το έργο τους, βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μάλιστα τις τελευταίες 11 αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μία φορά!!

Ωστόσο, το Δημοτικό στάδιο Βέροιας αποτελεί στην κυριολεξία φέτος ένα… απόρθητο κάστρο και η «Βασίλισσα» με την βοήθεια των φιλάθλων της θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο και να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων, λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε τις τελευταίες μέρες την Ημαθία, με τον Χοσέ Γκρανέρο να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ραούλ Μπράβο, Βέρτζου και των ανέτοιμων Μπαλάφα, Μαλόν, Βάσκες.

Επίσης, εκτός έμειναν οι Κατίδης, Γεωργιάδης και Βούκιτς που δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα στην αποστολή μετέχουν μετά από πολύ καιρό οι Καταλά και Τσιάμης καθώς η ομάδα έχει ξεμείνει από αμυντικούς!

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τους Αγρινιώτες, είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Καταλά, Τσιάμης, Όστοϊτς, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.