ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1053 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τιμωρία τριών αγωνιστικών σε Ραούλ Μπράβο!

Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο αμυντικός της «Βασίλισσας του βορρά», Ραούλ Μπράβο, για το χτύπημά του εκτός φάσης (;) στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Έτσι, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα 3 εντός έδρας ματς που ακολουθούν, με Παναιτωλικό και Καλλονή για το πρωτάθλημα και με Απόλλων Σμύρνης για το κύπελλο.

Η Βεροιώτικη ΠΑΕ πάντως θα καταθέσει έφεση τις προσεχείς ημέρες, ελπίζοντας πως θα μειωθεί σε μία αγωνιστική η τιμωρία του.

Κατά τα λοιπά, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν από την Χριστουγεννιάτικη άδειά τους και από το πρωί της Δευτέρας (29/12) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (03/01, 15:00) με τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τους Μπαλάφα, Μαλόν, Βέρτζο και Μάνο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μιας και αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμού. Η συμμετοχή των δύο πρώτων στο Σαββατιάτικο ματς να είναι αμφίβολη, ενώ ο Βέρτζος ούτως ή άλλως δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης (30/12) με προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, στην οποία θα λάβει μέρος και ο Μοχάμεντ Μπεν, που είχε μία ημέρα παραπάνω και επέστρεψε σήμερα στη Βέροια.