ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1746 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Η «μαύρη λίστα» και οι μεταγραφικές κινήσεις

Μία πρώτη αποτίμηση είχε την δυνατότητα να κάνει ο Χοσέ Γκρανέρο, μετά το παιχνίδι της «Βασίλισσας» στην Κομοτηνή και ανάμεσα στα άλλα, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι υπάρχει μία δυσαναλογία σε ότι αφορά το ρόστερ.

Ότι υπάρχουν περισσότεροι από δύο ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις, ενώ αντίθετα σε κάποιες άλλες υπάρχουν ελλείψεις. Για τον λόγο αυτό, θα αναζητηθεί μία σχετική ισορροπία στην περίοδο του Ιανουαρίου, σε ότι αφορά τους παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις περίπου 10-12 ποδοσφαιριστές θα δουν τον δρόμο της εξόδου, μεταξύ των οποίων και κάποια «ηχηρά» ονόματα που η απόκτησή τους είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Αυτοί είναι οι Βούκιτς, Κατίδης, Γεωργιάδης και Καταλά, που κατά τα φαινόμενα δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Χοσέ Γκρανέρο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ενώ μοιρασμένες δείχνουν να είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για την παραμονή του Ιβάν Μαλόν.

Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού είναι οι Χομσίογλου, Τσιάμης, Παναγιωτούδης, Χασελμπάινκ, Μαρκέλης, Μάνος, Μεληκιώτης και Ντόγος, από τους οποίους οι περισσότεροι θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν… δριμύτεροι.

Τέλος, άγνωστο είναι τι θα γίνει με την περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν δεν υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ο ικανός επιθετικός θα παραμείνει έως τον Ιούνιο και από εκεί και πέρα θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, οι πληροφορίες λένε ότι οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν οπωσδήποτε για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα και ενός επιτελικού μέσου, ενώ θα προχωρήσουν σε μία ακόμη κίνηση μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.