ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 902 φορές

Με τον κόσμο στο πλευρό της η "Βασίλισσα" στην Κομοτηνή

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2014 δίνει το Σάββατο (20/12) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία στις 3μμ αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή τον τοπικό Πανθρακικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι "κυανέρυθροι", έχοντας την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων τους που διοργανώνουν δωρεάν εκδρομή στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης, θέλουν να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μια επιτυχημένη χρονιά και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.

Αγωνιστικά, η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/12) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή (αναχωρούν το απόγευμα για την Κομοτηνή), αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Μπαλάφα, τον τιμωρημένο Αμαραντίδη, τον Βέρτζο λόγω κόπωσης, τον Βούκτις που ταλαιπωρείται από ίωση και τους Γεωργιάδη, Κατίδη για αγωνιστικούς λόγους.

Αντίθετα, στην 18αδα μπήκε ένας ακόμη νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, ο Καμερουνέζος μέσος Σέντρικ Μάντζεκ! 

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Σέντρικ, Μπατιόν, Βάσκες, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Εσπάρθα, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.