ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 728 φορές

Γκρανέρο: «Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα»

Το εγκώμιο του Αστέρα Τρίπολης έπλεξε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑ, Χοσέ Γκρανέρο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για δύσκολο έργο που είχε η ομάδα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα τονίζοντας πως αυτή την στιγμή το σύνολό του "χτίζεται".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί. Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση απαντούσαμε και εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε δύο γκολ και αλλάζουν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδραση σχεδόν αδύνατη. Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε το ότι βγήκε ψηλά. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα».

Για την κακή εικόνα του ματς: «Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν οτι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα "χτίζεται" η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμια φορά και εμείς οι ίδιοι νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε».