ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

Πλήρωσε το «μπλάκ άουτ» η ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη

Δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βεροιώτες με αρκετά προβλήματα στην μεσοαμυντική τους λειτουργία, πλήρωσαν ένα «μπλάκ άουτ» λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όπου δέχθηκαν τα δύο τέρματα που έκριναν τελικά την αναμέτρηση.

Το ματς ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Στο 4’ ο Φερνάντεθ βγήκε απέναντι από τον Καντιμοίρη και σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ντουμίτρου σέντραρε από αριστερά, αλλά έδιωξε ο Ζησόπουλος προ του Κάμπορα που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Μετά το 10λεπτο ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τους Βεροιώτες να ελέγχουν το ματς και συχνά πυκνά να επισκέπτονται με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων.

Στο 20’ ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά απείλησε το τέρμα του Αστέρα, αλλά ο Κοσίσκι έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους και στο 35’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κουρμπέλης βρήκε τον Μάσα αμαρκάριστο στην περιοχή και ο τελευταίος αφού στόπαρε, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Αστέρα διπλασίασαν τα τέρματά τους εκμεταλλευόμενοι μία ακόμη αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας. Ο Τσοκάνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπαράλες πήδηξε ανενόχλητος και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι, μετά στο αριστερό και στη συνέχεια στα δίχτυα του Καντιμοίρη για το 2-0!

Οι παίκτες του Γκρανέρο προσπάθησαν στην συνέχεια να ανασυνταχθούν και να κάνουν κάτι καλό, αλλά στο 45’ ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή και γύρισε από τα δεξιά και ο Κοσίσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν με διάθεση να μειώσουν γρήγορα το σκορ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων.

Μετά το 60’ ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και στο 65’ ο Τιε Μπι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και ο Καντιμοίρης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ! Το εκτέλεσε ο Φερνάντεθ από τα αριστερά, ο Γκοόιαν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 73’ οι Βεροιώτες απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν που μπλόκαρε δύσκολα ο γκολκίπερ του Αστέρα.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Αστέρας βρήκε ανοιχτούς χώρους και στο 81’ έφτασε μια ανάσα από το 3-0 αλλά το σουτ του Μάσα από τα αριστερά της περιοχής χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ στο 83’ ο Μπαράλες απέναντι από τον Κανιμοίρη δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να τον νικήσει.

Στο 87’ οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με σουτ του Μπεν έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αστέρα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά ο Καντιμοίρης είπε και πάλι όχι!

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Γιάχου από την Χίο και των βοηθών του Τάτση και Κουρουμπίλια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοιάν, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (62’ Μουνάφο), Πάρα (27’ Μπαράλες), Φερνάντεθ, Μάσα.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Οστοϊτς, Βάσκες, Μπατιόν, Καλτσάς (60’ Εσπάρθα), Κάμπορα (60’ Βούκιτς), Ντουμίτρου (68’ Μπαργκάν), Μπεν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/12…