ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1544 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Η «μαύρη λίστα» του Ιανουαρίου

Πολλές αναμένεται να είναι οι αποχωρήσεις στη «Βασίλισσα του βορρά» το επόμενο διάστημα προκειμένου να «καθαρίσει» το «κυανέρυθρο» ρόστερ και ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο να δουλέψει, όπως έχει δηλώσει ότι επιθυμεί, με 25-26 ποδοσφαιριστές.

«Πωλητήριο» έχει μπει ήδη στον Μοχάμεντ Μπεν αφού ο Γάλλος επιθετικός επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στο εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει με τη ΒΕΡΟΙΑ, παρά την πολύ καλή οικονομική πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση Καρυπίδη.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές που δεν έπεισαν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο λόγος για τους Ιβάν Μαλόν και Χοσέ Καταλά, με τον πρώτο να ξεκινάει βασικός σε πολλά παιχνίδια αλλά να «κόβεται» από την αποστολή του προχθεσινού ματς με τον Πλατανιά (για αγωνιστικούς λόγους) και τον δεύτερο να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στην ίδια μοίρα φαίνεται να ανήκει και ο Γιώργος Γεωργιάδης, που μπορεί να ήρθε με πολλές… τυμπανοκρουσίες στην ομάδα αλλά δεν κατάφερε να δείξει την πραγματική του αξία, αν και του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του. Σα να μην έφτανε αυτό, υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα σε πειθαρχικό παράπτωμα (αντέδρασε στην αλλαγή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό), κάνοντας ακόμα πιο δυσοίωνο το μέλλον του στη «Βασίλισσα».

Από εκεί και πέρα, στη «μαύρη λίστα» του Ιανουαρίου βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν μεν στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας αλλά δεν κατάφεραν -εκ των πραγμάτων- να πάρουν ευκαιρίες, ώστε να δείξουν αν αξίζουν μια θέση στο «κυανέρυθρο» ρόστερ.

Αυτοί είναι οι Μάνος, Ντόγος, Μεληκιώτης, Μαρκέλης, Άρτσε, Σέντρικ, Χομσίογλου, Χάσελμπαϊνκ, Τσιάμης και Παναγιωτούδης, από τους οποίους οι περισσότεροι αναμένεται να δοθούν δανεικοί ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και όταν θα είναι πιο έτοιμοι να ξαναφορέσουν την φανέλα της «Βασίλισσας».

Κρούση σε Κάστρο

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός Αλεχάντρο Κάστρο Φερνάντες δέχτηκε κρούση από τη ΒΕΡΟΙΑ, όμως κατά τα όσα επισημαίνονται η απάντησή του ήταν αρνητική. Ο πολύπειρος Ισπανός ποδοσφαιριστής από το 2010 παίζει στη Χιρόνα, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από τη Βαλένθια, τη Νουμάνθια, τη Θέλτα, την Αλμπαθέτε, την Αλαβές, την Ταραγόνα και την Έλτσε.

Ξεκινάει η προετοιμασία για Αστέρα Τρίπολης

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης (09/12), μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Γκρανέρο στους ποδοσφαιριστές του.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αμαραντίδη, ενώ να σημειωθεί ότι ο Βέρτζος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κόντρα στον Πλατανιά, θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου με τον Παναιτωλικό.