ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1061 φορές

Καντιμοίρης: «Στόχος μου η Εθνική ομάδα»

Από τους κορυφαίους της ΒΕΡΟΙΑΣ στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν μπάλα χωρίς σκοπιμότητες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες γιατί προσπάθησαν να κερδίσουν το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που είναι σπάνιο στην Ελλάδα. Εμείς ως ΒΕΡΟΙΑ κερδίζαμε 2-0 και δεν κάναμε καθυστερήσεις, ενώ δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Σήμερα χρειάστηκα λίγο παραπάνω από άλλα παιδιά. Αυτή είναι η δουλειά μας, προσπαθούμε να είμαστε καλοί για την ομάδα μας. Κι άλλο παίκτες πήγαν καλά. Ήμουν συγκεντρωμένος στον στόχο που είναι να κερδίζει η ομάδα. Μέσα από τις νίκες της ομάδας ξεχωρίζουμε κι εμείς.

Φέτος έχω βάλει ένα στόχο που είναι η κλήση μου στην Εθνική Ομάδα και θα προσπαθήσω να τον πετύχω. Είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Από πέρσι που ξεκίνησα να παίζω βασικός δείχνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στόχος μου είναι να είμαι σε κάθε ματς καλύτερος».

Για την επιστροφή στις νίκες: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη μετά από πέντε ματς και φτάσαμε τους 21 βαθμούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη ΒΕΡΟΙΑ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει την φόρμα της».