ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 623 φορές

Μπεν: «Σημαντικό να πάρουμε τη νίκη με Πλατανιά»

Δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της αναγκάστηκε να δώσει η ΒΕΡΟΙΑ λόγω της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής. Η «Βασίλισσα του βορρά» πήρε μόλις 1 βαθμό, αφού ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ήρθε ισόπαλη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ωστόσο, θα μπορούσε να φύγει με μερικούς πόντους ακόμα από την Αθήνα, όπως δήλωσε ο Ελ Φαρντού Μπεν στο gazzetta.gr. Ο μεσοεπιθετικός των "κυανέρυθρων" τόνισε τη σημαντικότητα που θα έχει ενδεχόμενη νίκη επί του Πλατανιά και αναφέρθηκε στο μέλλον του, για το οποίο έδειξε αναποφάσιστος.

Δώσατε 2 παιχνίδια στην Αθήνα, πήρατε μόλις 1 βαθμό, μπορούσατε κάτι περαιτέρω;

Ναι, μπορούσαμε και παραπάνω. Ήταν σημαντικό για μας που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο σήμερα. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε βαθμούς, αλλά πήραμε μόνο έναν. Τώρα η ομάδα κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, το οποίο και θέλει να κερδίσει.

Είδαμε να επιτίθεστε από τα αριστερά. Υπήρχε συγκεκριμένη οδηγία γι' αυτό;

Όχι, έπαιξαν πολύ σκληρά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και ο προπονητής αυτό είπε, όμως έπαιξαν καλά. Είχαν καλή αμυντική λειτουργία και ευκαιρίες να σκοράρουν, δεν το έκαναν και όλα καλά. Τώρα θα δούμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε.

Επόμενο ματς, λοιπόν, με τον Πλατανιά. Πόσο σημαντική είναι η νίκη για σας;

Η ομάδα θέλει να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι επειδή τώρα είμαστε κοντά στην κατάταξη (με πολλές ομάδες). Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και όλοι το θέλουμε.

Έχεις το θέμα με το συμβόλαιό σου. Σε ποιο σημείο βρίσκεσαι;

Μιλάμε με την ομάδα. Θέλουν να ανανεώσουν, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω την προσοχή μου στη Σούπερ Λιγκ.

Εσύ θες να μείνεις;

Σε γενικές γραμμές θα δω τι θα κάνω. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στη ΒΕΡΟΙΑ και αυτό είναι όλο.