ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1000 φορές

Επέστρεψε στην βάση της η «Βασίλισσα»

Μετά από ένα πενθήμερο στην Αθήνα, για τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, η αποστολή της «Βασίλισσας του βορρά» επέστρεψε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (03/12) στην βάση της.

Ωστόσο, χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει μιας και το Σάββατο (06/12, 15:00) οι «κυανέρυθροι» δίνουν ένα ακόμη σημαντικό ματς, υποδεχόμενοι τον Πλατανιά στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Για τον λόγο αυτό, ο Χοσέ Γκρανέρο προπόνησε το απόγευμα της Πέμπτης τους ποδοσφαιριστές του, ενώ το ίδιο θα πράξει και την Παρασκευή και στην συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Καταλά, ενώ ο Αμαραντίδης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ατρόμητο θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεσή του, καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στους εκτός έδρας αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό.

Όσον αφορά το θέμα Γεωργιάδη (αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος) θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για το αν θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο από τη διοίκηση.

Να σημειωθεί ότι στις τάξεις των "κυανέρυθρων" επικρατεί ικανοποίηση για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα στην δύσκολη έδρα του Περιστερίου και άπαντες πιστεύουν ότι το Σάββατο απέναντι στον Πλατανιά η "Βασίλισσα" θα καταφέρει -μετά από αρκετό καιρό- να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.