ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 887 φορές

«Τσίμπησε» βαθμό η ΒΕΡΟΙΑ στο Περιστέρι

Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, στο ματς που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (03/12) για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο έπαιξε δυνατά και καθαρά, χωρίς βεβαια να απειλήσει τους γηπεδούχους, αλλά ούτε και αυτή απειλήθηκε ιδιαίτερα, με το τελικό 0-0 να επιστεγάζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Γκρανέρο παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ξεκινώντας με Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, Βέρτζο δεξί μπακ, Αμαραντίδη αριστερό και στόπερ τους Καλί, Οστοϊτς. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Μπατιόν, Βάσκες, στα δεξιά ο Εσπάρθα, στα αριστερά ο Μπαργκάν και στην επιθετική γραμμή οι Μπεν και Κάμπορα.

Ο Ατρόμητος ανέλαβε από το ξεκίνημα του αγώνα τα ηνία, χωρίς όμως να κάνει κάποια φάση μπροστά στην εστία του Καντιμοίρη, με τους Βεροιώτες να προσπαθούν με τους γρήγορους Μπαργκάν και Εσπάρθα να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η «Βασίλισσα» ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 11’ ο Μπαργκάν έκανε ωραία προσπάθεια περνώντας τον Κιβρακίδη, αλλά η σέντρα του δεν ήταν καλή και κατέληξε στα χέρια του Γκορμπούνοφ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 28’ όταν  Παπάζογλου έκανε φοβερό σουτ από δεξιά, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας και να φεύγει άουτ!

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με τον Ατρόμητο να έχει αρκετά προβλήματα στο κέντρο και τη ΒΕΡΟΙΑ να προσπαθεί -κυρίως από αριστερά- να κάνει κάποια ζημιά στους γηπεδούχους, αλλά να μην τα καταφέρνει ιδιαίτερα.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και στο 54’ απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη που πέρασε μόλις άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά, με την άμυνα της «Βασίλισσας» να κάνει αρκετά λάθη αλλά ευτυχώς να μην τα πληρώνει.

Μετά το 60’ οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 66’ είχαν την πρώτη τουε απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Ατρομήτου, όταν ο Μπαργκάν έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ!

Στο 71’ ο Γκρανέρο πέρασε στο ματς τον Βούκιτς αντί του Κάμπορα, με τον Σέρβο επιθετικό να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να φτάσει στο νικητήριο γκολ αλλά να μην μπορεί να «τρυπήσει» τη Βεροιώτικη άμυνα, ενώ τους «κυανέρυθρους» να δίνουν περισσότερο βάρος στη μεσοαμυντική τους λειτουργία για να κρατήσουν το μηδέν.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος έπαιξε έδρα, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τους Βεροιώτες να φεύγουν με τον ένα βαθμό από μια δύσκολη έδρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Αγκουάζι, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84’ Τάτος), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πιτού Γκαρσία (84’ Φάμπιο), Κοντοές.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Βέρτζος, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες, Εσπάρθα (62’ Καλτσάς), Μπαργκάν, Μπεν (89’ Βεργώνης), Κάμπορα (71’ Βούκιτς).