- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1265 φορές
Βέροια: Δύο επιστροφές και δύο απουσίες ενόψει ΑΕ Ευόσμου
Η ομάδα της Βέροιας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου απέναντι στην ΑΕ Ευόσμου, με τον προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη να καταστρώνει τα πλάνα του.
Ο 51χρονος τεχνικός της «Βασίλισσας» έχει να αντιμετωπίσει δύο απουσίες και πιο συγκεκριμένα του νεαρού Καψάλη που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και του Κουτσούκη που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές μετά την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Αγίου Νικολάου.
Αντίθετα, θετικά είναι τα νέα στα μετόπισθεν της ομάδας, καθώς επιστρέφουν οι Τσιρίδης και Τασιόπουλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή.
Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι και ανταγωνιστικοί, με στόχο να κάνουν το 2 στα 2 και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Επιμέλεια: Οικονόμου Λεωνίδας
Σχετικά Άρθρα
-
Ο "καλός καπετάνιος" έχει υποχρέωση να οδηγήσει το καράβι ως το τέλος! -
Βέροια: Ήταν στραβό το κλίμα... το τερμάτισε και ο Ασβεστόπουλος στην Κατερίνη! (vid) -
Β’ ΕΠΣΗ: Σέντρα στη 15η αγωνιστική με το βλέμμα στις πρώτες θέσεις -
Αθλητικές μεταδόσεις Κυριακής (8/2): Η ώρα των μεγάλων ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ







