ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 984 φορές

Με Βούκιτς και Αμαραντίδη στην Αθήνα η «Βασίλισσα»!

Για την πρωτεύουσα αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η «Βασίλισσα του βορρά», όπου αύριο (30/11, 19:30) δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, με τον Χοσέ Γκρανέρο να ζητάει από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός οι τραυματίες Σέντρικ, Καταλά και ο ανέτοιμος Κατίδης.

Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε κανονικά ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στη Λεωφόρο και θα είναι κανονικά στην διάθεσή του προπονητή του για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (03/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ως γνωστόν η αποστολή της «Βασίλισσας» θα παραμείνει στην Αθήνα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας προπονήσεις τη Δευτέρα (01/12) και την Τρίτη (02/12) σε βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς συμπεριλήφθηκε σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται απέναντι στο «τριφύλλι» να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χοσέ Γκρανέρο για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, είναι οι εξής: 

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης, Οστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα.