ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1124 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφές για Γκρανέρο - Παραμένει Αθήνα η αποστολή

Στην τελική ευθεία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (30/11, 19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μπήκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά».

Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/11) που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ο Χοσέ Γκρανέρο είδε με ικανοποίηση τους Καλτσά, Βέρτζο, Κατίδη και Βάσκες να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους για το ματς της Λεωφόρου, για το οποίο ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σέντρικ, Καταλά και του τιμωρημένου Αμαραντίδη.

Επίσης, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος παρότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, πιστεύεται πως θα προφυλαχθεί καθώς προέρχεται από επέμβαση (αρθροσκόπηση).

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά αναμένεται να βρεθεί σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Αιγινιακό δείχνοντας ότι σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. 

Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής στο Ταγαροχώρι, ενώ το Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και από εκεί θα «πετάξουν» για την Αθήνα.

Στην πρωτεύουσα θα παραμείνουν και μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (03/12) αγωνίζονται στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.