ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1165 φορές

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο στη «Βασίλισσα»

Την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/11), ξεκίνησε από σήμερα η «Βασίλισσα του βορρά».

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε με ικανοποίηση τους Αλέξανδρο Βεργώνη και Νταβίντ Βάσκες να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, ωστόσο ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Λεωφόρου, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Στον αντίποδα, πέντε παίκτες δεν κατάφεραν να προπονηθούν και συγκεκριμένα ο Βέρτζος (γυμνάστηκε ατομικά), ο Καλτσάς που ακολούθησε θεραπεία μετά το χτύπημα στο γοφό που δέχθηκε στο φιλικό του Αιγινίου, ο Κατίδης που στο ίδιο ματς έσπασε το δάχτυλο του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ο Καταλά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (επισκέφθηκε το γιατρό) και ο Σέντρικ που υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Από τους προαναφερθέντες παίκτες, οι Καλτσάς και Βέρτζος πιθανότατα θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γιώργο Κατίδη.

Σίγουρος απών θα είναι ο Δημήτρης Αμαραντίδης που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Αύριο Τρίτη (25/11) οι «κυανέρυθροι» θα έχουν ρεπό και από την Τετάρτη (26/11) θα μπουν στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναθηναϊκό.