ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 917 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ικανοποίηση Γκρανέρο από το φιλικό με Αιγινιακό

Ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του ήταν ο Χοσέ Γκρανέρο μιλώντας στο kerkidasport.gr, μετά το νικηφόρο Κυριακάτικο φιλικό κόντρα στον Αιγινιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε ακόμη στο ντεμπούτο του Ζβόνιμιρ Βούκιτς με την «κυανέρυθρη» φανέλα αλλά και στη μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Αμαραντίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό φιλικό και αυτό επιδιώξαμε με το κλείσιμό του, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν λίγο από τις συνεχείς προπονήσεις. Θέλαμε να βάλουμε την ανταγωνιστικότητα στην ομάδα μας και νομίζω ότι το πετύχαμε, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία -και αυτό ήταν επιδίωξή μας- να δούμε κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις από τις οποίες τους έχουμε συνηθίσει. Έτσι, έπαιξε ο Ραούλ αριστερό μπακ, ο Ντουμίτρου στην κορυφή της επίθεσης και ο Μπεν στα πλάγια. Μάλιστα, κάποιοι ίσως να αγωνιστούν και στο πρωτάθλημα στις θέσεις που τους δοκιμάσαμε σήμερα».

Για το παιχνίδι αρκέστηκε να πει: «Παίξαμε με έναν δυνατό αντίπαλο, όμως σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου παρουσιάστηκαν σοβαροί».

Για το ντεμπούτο του Βούκιτς: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Βούκιτς αγωνίστηκε και πάλι μετά από πολύ καιρό. Εκείνο που μένει να αποβάλει από το μυαλό του είναι κυρίως ο τραυματισμός του. Ελπίζω αυτό να γίνει πολύ σύντομα».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Αμαραντίδη: «Προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε τον Αμαραντίδη, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό μιας και είναι τιμωρημένος».