ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1290 φορές

Φιλική νίκη (1-0) της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αιγίνιο

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν με δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριοι ενώ στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους και εκτός από το νικητήριο γκολ (79’ Κάμπορα) θα μπορούσαν να πετύχουν 1-2 ακόμη τέρματα.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έκανε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος πέρασε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο και όλοι πλέον ελπίζουν να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να βοηθήσει από δω και πέρα την ομάδα του.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και να μη μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Για τη ΒΕΡΟΙΑ η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 15’ όταν ο Καλτσάς πήγε να κάνει ότι και με τον Εργοτέλη (απευθείας φάουλ από αριστερά) αλλά ο Τόλιος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33’ όταν το εναέριο σουτ του Πολύζου έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Γκρανέρο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με τη ΒΕΡΟΙΑ να παίρνει από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού και στο 57’ να φτάνει μια ανάσα από το 0-1, όμως το σουτ του Μπεν σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τόλιου.

Στο 70’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» όταν ο Μπεν έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Κάμπορα αλλά ο Φαρμάκης απέκρουσε σωτήρια την προβολή του Αργεντινού επιθετικού! Στην επαναφορά ο Παυλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού ελευθερώθηκε έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά έσωσε ο Γεωργίου πάνω από τη γραμμή του τέρματος!

Οι προσπάθειες των «κυανέρυθρων» καρποφόρησαν στο 79’ όταν ο Άρτσε έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Κάμπορα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Φαρμάκη γράφοντας το τελικό 0-1 για τη ΒΕΡΟΙΑ!

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος (60’ Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (68’ Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (68’ Γεωργίου / 88’ Κωστίκος), Μασάδο (84’ Τέλλος), Ζούρκος (86’ Αχαλινόπουλος), Πολύζος, Πόποβιτς (59’ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46’ Ναουμσέφσκι).

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46’ Τζινάρ), Μαλόν (46’ Εσπάρθα), Ραούλ Μπράβο (86’ Μαρκέλης), Καλί (46’ Τσιάμης), Οστοϊτς (75’ Βούκιτς), Μπατιον (46’ Μπαλάφας), Γεωργιαδης (46’ Άρτσε), Κατίδης (46’ Χασελμπαϊνκ), Καλτσάς (34’ λ.τ. Παυλίδης), Μπαργκάν (46’ Μπεν), Ντουμίτρου (46’ Κάμπορα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/11…