ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις στη Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τον προγραμματισμό της ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας, ανακοινώνοντας ανανεώσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Πιο αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ & ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ
Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας – 2025

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κυριάκος Βασιλειάδης – Αμυντικός, 19 ετών, βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

Αλέξης Σκάλας – Μέσος, 31 ετών, με παρουσία 2 ετών στην ομάδα.

Αλέξης Γεωργίου – Μέσος, 26 ετών, με 1 χρόνο παρουσίας.

Αντώνης Καρατάσος (Τζέπα) – Πολυσύνθετος παίκτης (αμυντικός/μέσος/επιθετικός), 36 ετών, με 2 χρόνια στην ομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα χάσει την όρεξή μου για το ποδόσφαιρο. Δεν ένιωθα όπως παλιά μέσα στο γήπεδο. Όμως η Νέα Γενεά και ο κόσμος της, με τον τρόπο που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, με έκαναν να ξαναγαπήσω το παιχνίδι. Εδώ βρήκα πάλι το πάθος, το χαμόγελο και τον λόγο να συνεχίσω. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κάθε έναν που με στηρίζει.»

Ο Αρκλεό Χότζα, επιθετικός 20 ετών, αποχωρεί από την ομάδα μετά από 3 χρόνια παρουσίας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς και με προπονητή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι επόμενες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις εκλογές της ομάδας, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.