ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1569 φορές

Θέλει Κογκνού και Κόκε (;) η ΒΕΡΟΙΑ

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται στη «Βασίλισσα του βορρά» και μετά τους Λάζαρ, Καράσκο βγήκαν στην επιφάνεια δύο ακόμη ονόματα που φέρονται να ενδιαφέρουν τους Βεροιώτες.

Πρόκειται για τον 19χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό Ντένις Κογκνού και τον γνωστό από την πολυετή θητεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, Σέρχιο Κόκε!

Ο πρώτος, το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Μακροχωρίου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και με πρωτοβουλία του Γιώργου Κικερίδη μεταπήδησε στον Άρη. Ωστόσο, μια επέμβαση που έκανε (σκωληκοειδίτιδα) τον κράτησε εκτός για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι η ΒΕΡΟΙΑ χτύπησε την πόρτα του νεαρού ποδοσφαιριστή και ζήτησε από τον εκπρόσωπό του να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, προκειμένου να τον δει ο Χοσέ Γκρανέρο και να αποφασίσει αν θα αποκτηθεί.

Εκτός από τη «Βασίλισσα», πάντως, υπάρχουν ακόμη δυο ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει αφού έχουν καλές συστάσεις για τον παίκτη και τις προοπτικές εξέλιξης που έχει, με το όλο θέμα να θυμίζει πολύ την περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν πριν από λίγα χρόνια!

Όσον αφορά τον 31χρονο Κόκε, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας και το συμβόλαιό του εκπνέει χρονικά τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα, στη «Βασίλισσα» μελετούν την περίπτωση απόκτησής του θέλοντας να ξαναφέρουν τον έμπειρο επιθετικό στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έχοντας σαν «όπλο» την παρουσία δύο συμπατριωτών του στην ομάδα, του προπονητή Χοσέ Γκρανέρο και του τεχνικού διευθυντή, Κίκε Ερνάντεθ. Μάλιστα με τον τελευταίο ο Σέρχιο Κόκε έχει συνεργαστεί στον Αρη και διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί του, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για να πειστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα έφερναν τον Κόκε να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα του Άρη, κάτι που -όπως ανέφεραν- ήταν και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.