ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 664 φορές

Αναστασιάδης: «Είχαμε πολύ καλή παρουσία απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ»

Ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που είχε και σήμερα ο ΠΑΟΚ, τόνισε όμως ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα δέχθηκε γκολ προς το τέλος του αγώνα!

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ: "Μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, που τρέξαμε πολύ, το ζητούμενο ήταν πόσο θα ήμασταν έτοιμοι, διότι ο χρόνος ήταν οριακά εις βάρος μας. Αλλά φάνηκε ότι τα παιδιά κάνουν πολύ καλή ζωή. Είχαν μια πολύ καλή παρουσία κόντρα στη ΒΕΡΟΙΑ, αυτή που ζητάμε. Κάναμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε και άλλες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών".

Για την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ: "Από το καλοκαίρι δουλέψαμε πολύ στον αμυντικό τομέα και λιγότερο στον επιθετικό. Χρειάζεται δουλειά, αλλά η ουσία και το σημαντικό για όλους μας είναι ότι από τα παιδιά υπάρχει η διάθεση για δουλειά και βελτίωση". 

Αν έχει κάποιο σχόλιο για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Αθανασιάδης: "Εγώ θέλω να κάνω ένα σχόλιο για το γκολ που δεχθήκαμε και για τα περισσότερα γκολ που δεχθήκαμε μέχρι τώρα φέτος. Κάποια γκολ που έχουμε φάει στο πρωτάθλημα είναι σαν προσφορά σούπερ μάρκετ, ένα συν ένα δώρο. Αυτό είναι απαράδεκτο για την άμυνα. Συμβαίνει όταν χαλαρώνουμε και πρέπει να σταματήσει αυτό. Έχει σημασία ο τρόπος που δέχεσαι το γκολ. Το γκολ που φάγαμε σήμερα είναι για συζήτηση αρκετής ώρας μέσα στα αποδυτήρια".