ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 512 φορές

«Είναι ντέρμπι κορυφής»

Τις δυσκολίες του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ αναγνωρίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης που προβληματίζεται για την κούραση των παικτών του.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μαζέψουμε τα κομμάτια μας αφού την Πέμπτη δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα. Το χρονικό διάστημα που έχουμε στη διάθεση μας δεν είναι μεγάλο και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όπως πρέπει» είπε στο σύντομο σχόλιο του ο Μακεδόνας τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

«Είναι ντέρμπυ κορυφής»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα του πρωταθλήματος και κοιτώντας το από αυτό το πρίσμα, το σημερινό ματς ο Φάνης Τζανδάρης έκανε λόγο για ντέρμπυ κορυφής: «Έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω από την στιγμή που η ΒΕΡΟΙΑ είναι δεύτερη και εμείς πρώτοι στην βαθμολογία. Έχει μια καλή ομάδα, με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές που ξέρει να επιτίθεται σωστά. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στην νίκη».

Δηλώσεις και από τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη: «Είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία αφού αυτό είναι το ζητούμενο».