ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 802 φορές

Με Μπατιόν η ΒΕΡΟΙΑ στο ντέρμπι κορυφής της Τούμπας!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το Κυριακάτικο (26/10, 17:15) ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τελικά και τον Ρομπέρτο Μπατιόν που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Έτσι, μοναδικοί απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Βούκιτς και Χάσελμπαϊνκ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλέξης Βεργώνης που ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός προπονητής, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Κατίδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην συμπρωτεύουσα θα φιλοξενηθούν στην θύρα 8 του σταδίου της Τούμπας.