ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1525 φορές

Κάκος Κυριάκου: ''Έχει όνειρα για τη ΒΕΡΟΙΑ ο Καρυπίδης''

Ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα η ΒΕΡΟΙΑ είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά τα καταφέρνει η ''Βασίλισσα του Βορρά'', η οποία κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μάζεψε παίκτες που έχουν αποδειχθεί υπερπολύτιμοι.

Σημαντικό ρόλο στο περίφημο ξεκίνημα της ομάδας της Ημαθίας έχει παίξει ο Κάκος Κυριάκου. Ο Κύπριος γενικός διευθυντής της ΒΕΡΟΙΑΣ, που αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη.

Πώς γνωρίστηκαν οι δύο άνδρες; ''Τον ξέρω πάνω από δέκα χρόνια. Είχαμε γνωριστεί παλιότερα στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να έρθω στη ΒΕΡΟΙΑ προκειμένου να τον βοηθήσω. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Τη λατρεύω την Ελλάδα, είμαι πολύ φίλος με τον πρόεδρο και αποφάσισα να αφήσω την Κύπρο'' εξομολογείται ο Κάκος Κυριάκου, που έχει παίξει στην ΑΕΛ της χώρας του, αλλά και σε άλλες ομάδες της Κύπρου.

Όσο για την φετινή... τρελή εκκίνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Σούπερ Λίγκα, ο Κύπριος παράγοντας υποστηρίζει: ''Φίλε ήρθαμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πληρωμένοι μέχρι και στο τελευταίο σεντ. Δεν ενθουσιαζόμαστε, όμως. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί είναι ακόμα νωρίς. Ο πρόεδρος έχει όνειρα για τη ΒΕΡΟΙΑ. Θέλει να τη φτάσει ψηλά και εγώ δεν έχω παρά να είμαι δίπλα του''.

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το αν όντως έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο Κυριάκου κατέστησε σαφές: Έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό. Μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Καρυπίδης''. 

Ο Κυριάκου, πάντως, παράλληλα με τα χρέη του ως γενικός διευθυντής στη ΒΕΡΟΙΑ, δεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται σε μια τοπική ομάδα της Ημαθίας, την Ειρηνούπολη, και εξακολουθεί να κάνει αυτό που του αρέσει.

Πηγή: Sport24.gr