ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3180 φορές

Βέροια: Ο νέος γενικός αρχηγός και η στελέχωση της ομάδας

Μετά την συμφωνία με το νέο προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη, η διοίκηση της Βέροιας ανακοίνωσε τον «εκλεκτό» της για την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Πρόκειται για τον παλιό ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας» Σάκη Παγγούρα, ο οποίος θα είναι τη νέα αγωνιστική σεζόν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων».

Από εκεί και πέρα, παρέμεινε στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Μανώλης Γιοβανόπουλος, ενώ προστέθηκαν ο Βύλλης Γαλανομάτης ως ειδικός συνεργάτης της ομάδας και ο Κώστας Τσιμόπουλος ως εκπρόσωπος τύπου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα στελέχη που επανδρώνουν τη Βέροια στην επανεκκίνηση της αναγέννησή της.

Από την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας γίνονται γνωστά τα εξής:

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναγέννησης της «βασίλισσας» του βορρά, ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης αποφάσισε την στελέχωση της ομάδας με παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που υπηρέτησαν και υπηρετούν τη Βέροια μέσα από διάφορες θέσεις που τους προσφέρθηκαν στην ένδοξη ιστορία της, εκτιμώντας την αγάπη τους και την γνώση τους ώστε σύντομα η αγαπημένη μας ομάδα να πάρει τον δρόμο της ανόδου και σύντομα να επιστρέψει στην θέση που της αρμόζει.

Έτσι μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη, ορίζονται με κοινή απόφαση, οι παρακάτω αρμοδιότητες:

- Μανώλης Γιοβανόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής

- Σάκης Παγγούρας, Γενικός Αρχηγός

- Βύλλης Γαλανομάτης, Ειδικός Συνεργάτης Προέδρου και Τεχνικού Διευθυντή

-Κώστας Τσιμόπουλος, Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας

Ο Πρόεδρος της Βέροιας ευχαριστεί τους συνεργάτες του που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.