ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3608 φορές

Βέροια... σε βάθος 5ετιας!

Σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως στον τομέα της οργάνωσης της ομάδας, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης.

Ο ορίζοντας προσδιορίζεται σε βάθος 5ετιας με αφετηρία την φετινή σεζόν, έστω και αν η ομάδα θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την Βέροια του μέλλοντος την οποία οραματίζεται να βρίσκεται σε 3 χρόνια στην SL2.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας έχει ήδη γίνει, αφού ξεκίνησε η αναβάθμιση του προπονητικου κέντρου Ταγαροχωρίου, στα ανακαινισμένα δωμάτια του οποίου θα φιλοξενουνται οι παίκτες που θα είναι εκτός Βέροιας, ενώ θα υπάρχει και εστιατόριο για την σίτιση των παικτών!

Επίσης, για την φροντίδα του χλοοτάπητα των γηπέδων Βέροιας και Ταγαροχωρίου, προτίθεται στο τιμ (μαζί με τον Κώστα Καρακώστα) και ο Αντώνης Βασιλακάκης, ο οποίος ως γνωστόν επί διοίκησης Μπίκα πέρασε από το ίδιο πόστο.

Σε ότι αφορά το Δημοτικό στάδιο, φυσική έδρα της "Βασίλισσας του βορρά" από την ίδρυση της, αυτό παραμένει προς χρήση της χωρίς να αλλάζει τίποτα και για τη νέα περίοδο, άσχετα αν ο Δήμος θα επιτρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί τον στίβο και μόνον αυτόν, τρεις μέρες την εβδομάδα. Και αυτό το διευκρινίζουμε διότι εσφαλμένα πέρασε στον φίλαθλο κόσμο ότι ο Δήμος Βέροιας ξεσπιτωσε την ομάδα, κάτι που δεν ισχύει!

Ένα άλλο θέμα που καίει την διοίκηση και τους φιλάθλους ειναι η χρήση της σκεπαστης κερκίδας. Εδώ μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα ότι τυπικό είναι το θέμα να πάρει η ομάδα το πολυπόθητο χαρτί από την περιφέρεια, κάτι που θα γίνει πολυ σύντομα και έτσι ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από την κεντρική κερκίδα.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η απέναντι κερκίδα (θύρα 4) δεν μπορεί να δοθεί για χρήση, αφού τα στατικά της έχουν σοβαρό πρόβλημα. Αυτό που μένει και θα πρέπει να το δει ο Δήμος Βέροιας είναι να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί μια νέα κερκίδα, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τον κόσμο όταν με το καλό ανεβεί η ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με αρκετούς προπονητές. Η διοίκηση δείχνει να προσανατολίζεται στην περίπτωση του πρώην τεχνικού του Καμπανιακού, Ηλία Σαπάνη για τον οποίο αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας χωρίς να γράψουμε το όνομα του, σεβόμενοι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν γνωριζε ακόμη τις προθέσεις των ανθρώπων της Βέροιας. Η περίπτωση του πάντως δεν είναι εύκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση και από τον Πιερικό.

Ένα ακόμη "ηχηρό" ονομα που ακούγεται είναι του παλιού παίκτη της "Βασίλισσας" Αγγέλου Διγκόζη, ο οποίος όμως δεν φαίνεται εύκολο να πάει από πάγκο ομάδας SL2 στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τέλος, αναφορικά με το φετινό ρόστερ, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, θα είναι ισχυρό και με προοπτική για μεγαλύτερη κατηγορία. Οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία με τους περισσότερους έμπειρους παίκτες του περσινού έμψυχου υλικού, ενώ παραμένουν όλοι οι νεαροί - ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το βάρος την χρονιά που μας πέρασε. Επίσης, γίνονται επαφές προκειμένου η ομάδα να εντάξει στο δυναμικό της και κάποιους ακόμα έμπειρους παίκτες αλλά και ταλαντούχους από το τοπικό της Ημαθίας.