ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καλές οι «καζούρες», αλλά υπάρχουν και οι ομάδες μας!

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, δεν έλειψαν οι καζούρες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, όλων των ποδοσφαιρικών αποχρώσεων.

«Είναι κανένας Αρειανός εδώ…» σα να έλεγε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης, προφανώς απευθυνόμενος στον Κώστα Σαμανίδη και Λεωνίδα Ακριβόπουλο, ενώ στο …σκωπτικό παιχνίδι μπλέχθηκε και ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης που «συλλυπήθηκε» τους ΑΕΚτζίδες Στέλιο Ασλάνογλου, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη και Κώστα Βασιλειάδη.    

Το» κερασάκι όμως στην τούρτα» το έβαλε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Παλουκίδης, με μία πρωτάκουστη πρόταση! Γνωστός για τα φιλοΠΑΟΚτσίδικα αισθήματά του και με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον «δικέφαλο του βορρά», πρότεινε για μία νύχτα να φωταγωγηθεί το δημαρχείο της Βέροιας με ασπρόμαυρα χρώματα!!!

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό (πάλι καλά), καθώς «Ο δήμος δεν διχάζει» απάντησε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο Θεόφιλος Κορωνάς και ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, σχολίασαν πως «η Βέροια καταρρέει αθλητικά», ή «εδώ είναι Βέροια, φωταγώγηση πρέπει μόνο για τις ομάδες της πόλης», αντίστοιχα, κ.λ.π.

Εμεις θα τους πούμε πως, αυτήν την ποδοσφαιρική διάθεση να την δείχνουν και για τις ομάδες της Βέροιας, οι οποίες κατρακύλησαν στο χαμηλότερο επίπεδο. Να φροντίζουν καθημερινά για τις ανάγκες τις οποίες έχουν και για την αγωνιστική τους ανάταση. Όχι μόνο με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους (γήπεδα, κατά την περίοδο των εκλογών).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ"