ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3320 φορές

Καταλήγει σε προπονητή η Βέροια

Με χαμηλούς τόνους, προχωράει ο προγραμματισμός και το πλάνο της διοίκησης της Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποί της, έχουν θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα το θέμα προπονητή, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» σε πορεία πρωταθλητισμού, όχι μόνο την νέα περίοδο, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις, καθώς η διοίκηση κρατάει στα χέρια της τα ονόματα περισσότερων από δέκα τεχνικών (οι περισσότεροι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και κάποιοι από την Ημαθία), τις περιπτώσεις των οποίων περνάει από… κόσκινο, ώστε να καταλήξει στον καταλληλότερο, για να καθίσει από τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βεροιώτες έχουν καταλήξει στην περίπτωση ενός προπονητή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκανε πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του, κερδίζοντας συνεχόμενες ανόδους και φτάνοντας από το τοπικό μέχρι την SL2! 

Το θέμα προπονητή αναμένεται να κλείσει το πολύ μέχρι τις 10 Ιουνίου και στη συνέχεια θα γίνουν οι όποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, για το οποίο τον πρώτο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής της.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στο να παραμείνουν στον σύλλογο, εστω και σε αυτή την κατηγορία και να την βοηθήσουν να επανέλθει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους Μπλέτσα, Κουτσούκη, Γιαννόπουλο, Ντόγο και Ζούρκο, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τους δύο ξένους της ομάδας Τζόρνταν και Ζε Εσόνο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, η Βέροια θα κινηθεί κυρίως σε έμπειρους και συγχρόνως ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι και μεταξύ αυτών είναι ένας σέντερ φορ από την Σερβική αγορά και ένας από την Θεσσαλονίκη. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια επιστροφή «έκπληξη».

Τέλος, οι υπεύθυνοι, σε συνεργασία όπως θα κινηθούν και για κάποιους παίκτες, που ξεχώρισαν την σεζόν που τελείωσε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"