ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3079 φορές

Τέλος στα σενάρια, οριστικά στο τοπικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν η Βέροια!

Την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της διανύει η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, η οποία την φετινή σεζόν υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα που για αρκετά χρόνια έπαιξε στην Α΄ Εθνική, η ομάδα που ανέδειξε πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές, τερμάτισε στην 13η θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 35 βαθμούς και οδηγήθηκε οριστικά στα… αλώνια του τοπικού της ΕΠΣ Ημαθίας,

Και λέμε οριστικά, γιατί και οι τελευταίες (μηδαμινές) ελπίδες που υπήρχαν, κάτι που αναφέρθηκε και στην συγκέντρωση της περασμένης Παρασκευής, σβήνουν μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Αντωνίου, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση αναδιάρθρωσης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την φετινή σεζόν και οτι η Βέροια έχει ήδη υποβιβαστεί.

Τα λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια και οδήγησαν την ιστορική ομάδα σε αυτή την… κατάντια, ήταν πολλά! Από την «άτακτη φυγή» της οικογένειας Μπίκα, που κανείς δεν αμφισβητεί ότι έως τότε πρόσφερε πολλά, μέχρι τη «μεταβατική» χρονιά της διοίκησης Διαμάντη όπου η ομάδα «κατάφερε» και υποβιβάστηκε έχοντας μπάτζετ πρωταθλητισμού (!!!), αλλά και την φετινή σεζόν που έγιναν... όλα αυτά που έγιναν στο ξεκίνημα και τα οποία έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές!

Πλέον, αφού δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αυτό που προέχει είναι να συσπειρωθούν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στη Βέροια και σύσσωμη η ομάδα να προχωρήσει για την αναγέννησή της! Στην συγκέντρωση της περασμένης Παρασκευής, ο πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης έδωσε το σύνθημα, βάζοντας «πλάτες» για την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όσοι την αγαπούν την πάλαι ποτέ «Βασίλισσα του βορρά» θα πρέπει να την στηρίξουν τώρα, με έργα όχι με λόγια!!!