ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 941 φορές

Οι δηλώσεις των παικτών του Ατρομήτου

Μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι οι παίκτες του Ατρομήτου, Λαζαρίδης και Καραγκούνης μίλησαν στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι το γκολ που πέτυχαν τους άλλαξε την ψυχολογία και έτσι πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λαζαρίδης: «Το περιμέναμε δύσκολο γιατί η ΒΕΡΟΙΑ άλλαξε προπονητή και όταν γίνεται αυτό αλλάζει ο τρόπος σκέψης. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό το χρονικό σημείο που σκοράραμε, εκεί που πιέζαμε. Έτσι μπήκαμε με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο μέρος. Επιστρέψαμε στις νίκες, μόνο οι βαθμοί μετράνε».

Καραγκούνης: «Είχα μερικές άτυχες στιγμές γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Αν δεν κάνω λάθος στα τρία τελευταία ματς η ΒΕΡΟΙΑ πήρε αποτέλεσμα. Ήταν κλειστοί στην άμυνα, σκοράραμε και μετά άλλαξε η ψυχολογία μας και πήραμε το αποτέλεσμα. Έχουμε τον προπονητή που ορίζει τις θέσεις. Είναι μεγάλη απώλεια ο Ναπολεόνι γιατί έχει μεγάλη εμπειρία. Πληρώναμε τα λάθη μας, πήραμε το αποτέλεσμα και τώρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».