ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1165 φορές

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1, γνώρισε ο ΝΠΣ Βέροια στο ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Βεροιώτες αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το γκολ του Μπλέτσα στο 58’ και δέχθηκαν στη συνέχεια δύο τέρματα, αποχαιρετώντας έτσι με ήττα την κατηγορία.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» είχαν πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις, που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

7’ Ο Φασίδης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στον Μπλέτσα, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο α' βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες!

21’ Μπροστινή μπαλιά του Μπλέτσα για τον Γανόπουλο, αυτός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ του Αβάτου, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν απογοητευτικό, με τη μπάλα να βρίσκει πιθανότατα και σε κάποια λακκούβα!

45’ Ο Θεολόγου μπήκε επικίνδυνα από αριστερά στη βεροιώτικη περιοχή, αλλά ο Ζε Εσόνο τον έκοψε όμορφα πριν προλάβει να σουτάρει.

48’ Φάουλ - γέμισμα του Αναγνωστόπουλου, ο Γκιορτζίνης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

49’ Ο Χατζηπάντος βγήκε απέναντι από τον Σοφούλη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε σωτήρια το σουτ του νεαρού Βεροιώτη επιθετικού.

54’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, η μπάλα κατέληξε αριστερά στον Γιαννόπουλο που έβγαλε τη σέντρα, με τον Μπλέτσα στο δεύτερο δοκάρι να τη στέλνει με εναέριο πλασέ στα δίχτυα για το 1-0!

58’ Γύρισμα του Γκιορτζίνη από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Μαραγκό που σούταρε από καλή θέση στέλνοντάς την άουτ!

66’ Καλό σουτ του Αναγνωστόπουλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Τσανασίδη.

69’ Οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηπάντου, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

70’ Διαγώνιο σουτ του Χατζηπάντου μέσα από την περιοχή, ο Σοφούλης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

76’ Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους σε χέρι του Γράτσιανου μέσα στην περιοχή της Βέροιας, με τον Αναγνωστόπουλο να το εκτελεί εύστοχα γράφοντας το 1-1.

86’ Μετά από κόρνερ οι Βεροιώτες δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Αναγνωστόπουλο (φάνηκε να την κοντρολάρει με το χέρι) που έπιασε το σουτ από πλάγια θέση και την έστειλε στα δίχτυα του Τσανασίδη, γράφοντας το 1-2!

Με πολλά λάθη, κυρίως εις βάρος της Βέροιας, ήταν ο διαιτητής Δώνης και οι βοηθοί του Κωνσταντινίδης και Κλεισιάρης, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Γιαννόπουλος, Βασιλακάκης, Γράτσιανος, Ζε Εσόνο (61’ Βασιλειάδης), Μπλέτσας, Πανταζέλος, Μπάλλας (77’ Μιχαηλίδης), Ντόγος, Γανόπουλος (46’ Χατζηπάντος), Φασίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Σοφούλης, Φούντας, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος (46’ Ψεμματάς), Καρυπίδης (84’ Βαφειάδης), Γκιορτζίνης, Καραμανίδης (46’ Μαραγκός), Παπαχρήστου, Αναγνωστόπουλος (90’ Μπάμπαλης), Θεολόγου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/4…