ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1225 φορές

Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Κανονικά και με το… νόμο έχει πλέον την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής του με την ομάδα δεν άφησε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια να του διαφύγει και προσπαθεί μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, τον Αργύρη Πρόιο, τον Κάκο Κυριάκου και τον Γιώργο Λαναρή, για το καλύτερο δυνατό.

Ήδη τα πρώτα σημάδια στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνονται ξεκάθαρα, αφού με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες μεγάλης εμβέλειας, χωρίς να φείδεται χρημάτων, η «Βασίλισσα» βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και δείχνει ότι από… κομπάρσος μπορεί να γίνει από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Τα αγωνιστικά που εκ των πραγμάτων είχαν προτεραιότητα είναι αλήθεια ότι άφησαν πίσω τα οργανωτικά θέματα και γι' αυτό η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στον συγκεκριμένο τομέα ήταν πολύ πίσω.

Στα πλαίσια της οργάνωσης λοιπόν και εξέλιξης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, μετά το… ομοιόμορφο ντύσιμο των παικτών με κοστούμια στις αποστολές από τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ένα γήπεδο και η επανασπορά του άλλου στο Αθλητικό κέντρου του Ταγαροχωρίου, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της επαγγελματικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Και φυσικά έπεται συνέχεια, με πολλά θέματα να παίρνουν σειρά βάσει προτεραιότητας, όπως η οργάνωση του γραφείου Τύπου και του τμήματος μάρκετινγκ, με τη δημιουργία μάλιστα επίσημης μπουτίκ της ομάδας σε έναν από τους χώρους που βρίσκονται κάτω από τη σκεπαστή, επί της οδού Σταδίου, καθώς και κάποιες ακόμη εκπλήξεις για τους φιλάθλους που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δεν μένει όμως εδώ ο Θ. Καρυπίδης, ο οποίος θέλει να αλλάξει και την όψη ακόμη-ακόμη και του σταδίου, στις κερκίδες του οποίου θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα, ενώ θα αντικατασταθούν οι πάγκοι των ομάδων με νέους και φυσικά πιο σύγχρονους.

Ριζική ανανέωση θα υπάρξει και στα αποδυτήρια των ομάδων αλλά και των διαιτητών, με όλα αυτά να προγραμματίζονται από τώρα για να υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, αφού πιο σύντομα δεν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στα θετικά περνάει και η συνάντηση εκπροσώπου του Θ. Καρυπίδη με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Στέφανο Γαϊτάνο, προκειμένου να δρομολογηθούν θέματα των συγκεκριμένων τμημάτων, έστω και με μικρή καθυστέρηση, δείχνοντας ότι θα δοθεί βάρος σ’ αυτά.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα θέματα που «τρέχουν» καθημερινά και τα οποία θα λύνονται πιο εύκολα και γρήγορα από συνεργάτες που θα προσληφθούν στις κατάλληλες θέσεις, ώστε η λειτουργία της ΠΑΕ να είναι πιο εύρυθμη.

Πληροφορίες, τέλος, αναφέρουν πως το νέο αφεντικό της «Βασίλισσας του βορρά», μετά την τυπική μεταβίβαση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην εταιρία του, θα ενημερώσει τον κόσμο μέσα από μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει επίσημα το πλάνο που έχει για την ομάδα.

Εν αναμονή λοιπόν!