ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1139 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τρίβει τα χέρια του ο Γκρανέρο!

Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε στην προπόνηση της Τετάρτης (15/10) όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων και των Βεργώνη, Εσπάρθα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Έτσι, ο 51χρονος προπονητής αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» όχι μόνο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά ακόμα και για την επιλογή της 18αδας, μιας και ως γνωστόν η «Βασίλισσα» διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της κατηγορίας!

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή και ένα από τα σπουδαία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανέρυθρων».

Ο λόγος για τον Σέρβο επιθετικό Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από τον προπονητή του.

Η προετοιμασία για το ματς με τους Βοιωτούς θα συνεχιστεί την Πέμπτη (16/10), ανήμερα της απελευθέρωσης της Βέροιας, με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 10 το πρωί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.