ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όλα έτοιμα για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων της Βέροιας με τον Άρη!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΕΛΛΙΟΣ, ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΤΟ 2017
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2085 φορές

Όλα έτοιμα για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων της Βέροιας με τον Άρη!

Όλα είναι έτοιμα για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα παλαιμάχων μεταξύ Βέροιας – Άρη Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 22 Απριλίου (17:30) στο Δημοτικό στάδιο, με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Βέροιας να ενημερώνει για τις αποστολές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Καλούνται οι παλαίμαχοι μάχιμοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, να βρίσκονται έγκαιρα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, με ώρα προσέλευσης 4:30μμ, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 για τον αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης, εις μνήμη του Άλκη Καμπανού με σκοπό την ευαισθητοποίηση των οπαδών ενάντια στη βία των γηπέδων.

Για τον αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 5:30μμ, δήλωσαν την αγωνιστική τους συμμετοχή οι εξής μάχιμοι ποδοσφαιριστές (ενδέχεται να υπάρξουν μικρές προσθαφαιρέσεις):

Καντιμοίρης, Χωλόπουλος, Ματζιαρίδης, Ζαρογιάννης, Μελετίδης, Μαραγκός, Μίλης, Ουλσουζίδης Πόλυς, Νατσούρας, Κολεσίδης, Παπατζίκος, Παπαδόπουλος Στηβ, Βεζυργιαννόπουλος, Στεργιόπουλος, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Παπανώτας, Περαχωρίτης, Υφαντίδης, Τσαλουχίδης, Καστανιώτης, Τσιούχας, Μπαλάφας, Σαββίδης, Καραλιόπουλος.

Πιθανή είναι και η συμμετοχή των Αλέξανδρου Βεργώνη και Ηλία Σολάκη.

Την Βεροιώτικη αποστολή συνοδεύει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας αλλά και ισχυρός άνδρας της διοίκησης της Αλεξάνδρειας, Τάκης Παπαδόπουλος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Τσίλιος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Τολούδης, Καρατζιοβαλής, Βένος, Χατζόγλου, Κασας, Γόγολος, Ζαχόπουλος, Πασαλής, Ηπειρώτης, Γκανάτσιος, Εμμανουηλίδης, Σίτσας, Χαριστέας, Τζιφόπουλος, Γούναρης, Δράμπης, Σπυρίδων, Φοιρός, Μπακογιάννης, Παρτάλης, Σουργουτσης, Γιουραλης, Ηλιόπουλος.