ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 720 φορές

Μάνος: «Στόχος να καθιερωθώ σε ΒΕΡΟΙΑ και Εθνική»

Έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν από τα μαλλιά τόσο στην Εθνική Ελπίδων, όσο και στη ΒΕΡΟΙΑ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μάνος.

Ο άσος της «Βασίλισσας του Βορρά», μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, τονίζοντας πως έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αλλαγή προέδρου, αλλά και το δεμένο σύνολο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο προπονητής.

Σε ότι αφορά την Εθνική Ελπίδων, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτή και έχει πλέον μεγάλο στόχο να καθιερωθεί στη συνέχεια μέσω των εμφανίσεων του και να πείσει τον κ. Τσάνα πως αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στην Εθνική Ελπίδων;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσε ο κ. Τσάνας, μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα που όλα τα νεαρά παιδιά θέλουν να φορέσουν και στο μέλλον και όσοι τη φοράνε τώρα. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα, θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να του δείξω στο έργο που θέλει να κάνει στην ομάδα».

Μεταξύ σας γνωρίζεστε από προηγούμενες Εθνικές;

«Ναι γνωριζόμαστε όλα τα παιδιά και από την ομάδα Νέων που έχω κληθεί, με κάποια παιδιά κάνουμε περισσότερο παρέα, αλλά όλοι είμαστε γνωστοί και το κλίμα είναι καλό μεταξύ μας, συνεργαζόμαστε καλά».

Σε ότι αφορά την ομάδα σου τώρα, την ΒΕΡΟΙΑ. Έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και στη συνέχεια;

«Δώσαμε το κίνητρο αυτό να πάρουμε πέντε παιχνίδια, χάσαμε το πιο δύσκολο, είμαστε πολύ καλά βαθμολογικά. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, θα συνεχίσουμε έτσι, μέσα από δουλειά θα βγάλουμε αυτό που πρέπει να βγάλουμε. Η ομάδα έχει αλλάξει πρόεδρο και δείχνει καλύτερα να πατάει, καθώς και ο πρόεδρος μας βοηθάει και η ομάδα πάει καλύτερα, από εκεί και πέρα, μας βοηθάνε, μας στηρίζουν θα δούμε τι θα βγει στη συνέχεια».

Που θεωρείς ότι οφείλεται αυτή η πολύ καλή έως τώρα πορεία;

«Οφείλεται στον προπονητή που κάνει καλή δουλειά. Βοηθάει όλα τα παιδιά, έχει καταφέρει να μας έχει ενωμένους σαν ομάδα και από εκεί και πέρα, είμαστε αρκετοί ποδοσφαιριστές. Όταν μας δοθεί η ευκαιρία και εγώ και άλλοι πιτσιρικάδες που είμαστε εκεί, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία».

Υπάρχουν και έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά και αρκετοί νεαροί. Έχει καταφέρει ο προπονητής να κρατήσει μια ισορροπία σε αυτό;

«Δυσκολεύεται κάπως, γιατί είμαστε πολλοί ποδοσφαιριστές όπως είπε με ποιότητα, αλλά προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να μας δείξει ότι θα μας δώσει ευκαιρίες, να μας δώσει το κίνητρο να δουλέψουμε παραπάνω, να φτάσουμε κάποιους συμπαίκτες μας και μέσα από τους έμπειρους παίκτες να πάρουμε τα θετικά στοιχεία. Έχουμε πολλούς έμπειρους, όπως ο Ραούλ Μπράβο, τον Κάμπορα, να μπορέσουμε να κλέψουμε κάποια πράγματα από αυτούς που θα είναι σημαντικά για εμάς».

Προσωπικός σου στόχος από εδώ και πέρα;

«Να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ στη Βασίλισσα και αν μπορέσω να ικανοποιήσω τον κ. Τσάνα στην Ελπίδων με την εμφάνισή μου να μου δώσει ευκαιρίες στην Εθνική για να καθιερωθώ και εδώ και να δείξω τι αξίζω».