ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1733 φορές

Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΝΠΣ Βέροια, έχασε 0-1 από την πρωτοπόρο Καβάλα (βίντεο)

Άδικη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΝΠΣ Βέροια από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια ομάδα της Καβάλας με 1-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα που «κλειδώνει» και μαθηματικά τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας, για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού στις 3 αγωνιστικές που απομένουν δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά που την χωρίζει από την γραμμή της παραμονής!

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του και μέχρι το πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά το γκολ - δώρο που πέτυχε ο ΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο, πήρε τα πάνω του και στη συνέχεια ήταν ανώτερος χάνοντας 1-2 καλές ευκαιρίες. Οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έχοντας και μια καλή στιγμή.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» πάτησαν καλύτερα μπάλα και ήταν πιο επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία, ενώ πέτυχαν και ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε από την β’ βοηθό!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

8’ Σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τζημογιάννη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

21’ Γκολ "δώρο" για τους φιλοξενούμενους! Ο Παπαδόπουλος από πιθανή θέση οφσάιντ έκλεψε τη μπάλα μετά από λάθος συνεννόηση Ιωαννίδη, Ζε Εσόνο και την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, γράφοντας το 0-1

23΄ Διαγώνιο σουτ του Δημητριάδη από αριστερά, μπλόκαρε ο Ιωαννίδης.

28’ Ο Δημητριάδης μέσα στην περιοχή και απέναντι από τον Ιωαννίδη σούταρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο γκολκίπερ της Βέροιας

43’ Σέντρα του Τζόρνταν από δεξιά, ο Τζημογιάννης έπιασε υπό πίεση την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

47’ Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Βασιλακάκη για τον Φασίδη, πρόλαβε και έδιωξε αμυντικός του ΑΟΚ.

56’ Διαγώνιο συρτό σουτ του Παπαδόπουλου λίγο μέσα από την περιοχή της Βέροιας, μπλοκάρει ο Ιωαννίδης.

63’ Ο Φασίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά η β' βοηθός τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και ακύρωσε το τέρμα!

73’ Ωραίο σουτ του Ντόγου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του ΑΟΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν o Μαργαρίτης, με βοηθούς τους Μιχαλά και Σάτκλιφ, όλοι του Σ.Δ. Κέρκυρας. 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γιώτης Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος (84’ Κετόγλου), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (58’ Πανταζέλος), Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος (46’ Βασιλακάκης).

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Τιμόθεος Καβακάς): Τσιόπτσης, Καζαντζίδης (59’ Γερονικολός), Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Δερμιτζάκης (80’ Σμίλτος), Γιαγτζίδης (46’ Αλτιντζής), Δαλιανόπουλος, Σαμπανίδης (59’ Στοϊνοβιτς), Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί (46’ Γκέκας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR