ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2392 φορές

Ετοιμάζονται για το φιλικό με Άρη οι παλαίμαχοι της Βέροιας - Οι μέχρι τώρα συμμετοχές

Με αμείωτο ενδιαφέρον και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας των παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια, ενόψει του φιλικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, εις μνήμην του Άλκη Καμπανού και για την ευαισθητοποίηση των οπαδών έναντι της βίας.

Το ευχάριστο είναι δήλωσαν ήδη συμμετοχή μάχιμοι και μη μάχιμοι από παλαιμάχους εκτός Βέροιας, όπως οι Κώστας Χαραλαμπίδης, Βασίλης Καστανιώτης, Γιάννης Στόιος, Άγγελος Σπυρίδων, Γιώργος Φουλατσικλής, Ανδρέας Ελευθεριάδης, Μπάμπης Σαββίδης, Θωμάς Λιόλιος, Σάκης Περαχωρίτης, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και νέες συμμετοχές, προβληματίζοντας τον κόουτς Γιώργο Χατζάρα με το γεμάτο ρόστερ!

Επίσης, για πρώτη φορά κάνοντας την έκπληξη, θα συμμετέχει ο παλαίμαχος παίκτης του Πιερικού και της Βέροιας, Μάκης Τερζόπουλος.

Μυστικές προπονήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαίωσαν πως ο ΛΕ-ΚΕ (Λευτέρης Κελεσίδης) και ο Αχιλλέας Τόμου, γυμνάζονται τακτικά σε κρυφές προπονήσεις, στις πλαγιές του Ξηρολιβάδου και όπως ακούγεται ο ΛΕ-ΚΕ δήλωσε πως ο προσωπικός του αντίπαλος όποιος και να είναι (εννοεί τον Κώστα Δράμπη) θα περάσει πολύ δύσκολα στο παιχνίδι!