ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 983 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα βλέμματα στον Λεβαδειακό

Μετά από 20ήμερη διακοπή λόγω του θανάτου του οπαδού του Εθνικού Πειραιώς Κ. Κατσούλη αλλά και των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, επαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής.

Η ΒΕΡΟΙΑ, μετά την αλλαγή του προγράμματος και την απόφαση να διεξαχθεί ως εμβόλιμη (στις 03/12) η αναβλειθήσα 6η αγωνιστική, θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 18:15 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Στόχος της «Βασίλισσας» είναι να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο γήπεδό της και να συνεχίσει το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο, όλο αυτό το διάστημα της διακοπής είχε να αντιμετωπίσει δύο αγωνιστικά προβλήματα, με τους τραυματισμούς των Αλέξανδρου Βεργώνη και Χοκίν Εσπάρθα.

Ωστόσο, οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ανεβάζουν στροφές μέρα με την ημέρα και μάλιστα στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο, αγωνίστηκαν για λίγο στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε (το προπονητικό τιμ αποφάσισε να μην δώσει η ομάδα κάποιο φιλικό στο διάστημα της διακοπής).

Δύσκολα όμως ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς της Κυριακής, καθώς βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση και ιδιαίτερα ο Εσπάρθα που δεν έχει καταφέρει ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Σήμερα Δευτέρα οι «κυανέρυθροι» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ αύριο Τρίτη θα έχουν ρεπό.

Από το πρωί της Τετάρτης (15/10) θα μπουν στην τελική ευθεία για το ματς με τον Λεβαδειακό, με προπόνηση που θα γίνει στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας», καθώς από σήμερα ξεκίνησαν εργασίες και στο δεύτερο γήπεδο του Ταγαροχωρίου (φωτο κάτω), στο οποίο θα γίνει επανασπορά του αγωνιστικού χώρου.