ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2504 φορές

Το πρωταπριλιάτικο της "Κ" που θα μπορούσε να βγει... αληθινό!

Η εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ" στο πνεύμα της ημέρας, δημοσίευσε στην έκδοση της Δευτέρας 1/4, το δικό της "πρωταπριλιάτικο ψέμα".

Αυτό είχε να κάνει με το ενδιαφέρον του Γιώργου Αρβανιτίδη για την ομάδα της Βέροιας και την πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά των "κυανέρυθρων".

Μια εξέλιξη που σίγουρα θα επιθυμούσαν οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας, βλέποντάς την τα τελευταία χρόνια σε αυτή την κατάσταση, να έχει φτάσει για πρώτη φορά μια ανάσα από τα τοπικά πρωταθλήματα!

Σύμφωνα πάντως με πρώην συνεργάτες του Γ. Αρβανιτίδη, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Βεροιώτικης ομάδας, ποτέ δεν έβγαλε εντελώς από το μυαλό του μια ενδεχόμενη επιστροφή του στους "κυανέρυθρους"!

Άλλωστε πάντα ενδιαφέρεται και ενημερώνεται για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας, με τηλεφωνήματα μετά από αγώνες για να μάθει πώς τα πήγε, ενώ και την περσινή σεζόν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να βοηθήσει την τότε διοίκηση, βλέποντας την πορεία... υποβιβασμού που είχε η ομάδα.

Οπότε, το πρωταπριλιάτικο θέμα της ΚΕΡΚΙΔΑΣ, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς να βγει κατά κάποιο τρόπο… αληθινό κάποια στιγμή!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Κ»:

Μια μεγάλη επιστροφή φαίνεται να είναι στα... σκαριά στην ομάδα της Βέροιας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Αρβανιτίδης προτίθεται να ασχοληθεί και πάλι, έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια, με τους "κυανέρυθρους" και να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, έχοντας σκοπό κάποια στιγμή να ξαναγίνει ο μεγαλομέτοχός της!

Ο Αρβανιτίδης μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τους αγώνες της ομάδας, όμως ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι' αυτήν και να την αγαπάει, αφού ως γνωστόν είναι φίλαθλός της από τα... γεννοφάσκια του!

"Ιθύνων νους" αυτής της κίνησης είναι ο Νάκης Φιλιππίδης (Coffee Go), ο οποίος μάλιστα μαζί με τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βέροια, μετέβησαν πριν λίγες μέρες στη Σαντορίνη, όπου διαμένει πλέον μόνιμα ο Γιώργος Αρβανιτίδης, για να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Αυτό που δίνει αρκετές ελπίδες στο να έχει αίσιο τέλος μια τέτοια κίνηση, είναι το γεγονός ότι Αρβανιτίδης και Αναστασιάδης γνωρίζονται καλά, μιας και είναι ήδη συνεργάτες, αφού ο νυν πρόεδρος των "κυανέρυθρων" κάνει όλες τις εργασίες πάνω στο επάγγελμά του, στα ξενοδοχεία που διατηρεί στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων ο "τέως" ισχυρός άνδρας της "Βασίλισσας του βορρά"!