ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1620 φορές

Ισοπαλία… σαν ήττα για το ΝΠΣ Βέροια με Δόξα Δράμας!

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΝΠΣ Βέροια και Δόξα Δράμας, στο ντέρμπι παραμονής της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Βεροιώτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου για ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι, ίσως και καταβεβλημένοι από το άγχος, έχοντας προβλήματα σε όλες τις γραμμές τους και κάνοντας πολλά λάθη.

Στο τελευταίο τέταρτο και με τις αλλαγές που έγιναν, πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας ευκαιρίες στο τέλος ακόμα και να «κλέψουν» τη νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πιο κλασικές ευκαιρίες και στο 38’ να ανοίγουν το σκορ με τον Ντραμέ. Στην επανάληψη οι Βεροιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόγου, το οποίο κέρδισε ο Μπλέτσας.

Ωστόσο, ο ένας βαθμός είναι σαν ήττα για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

18’ Κόρνερ του Ντόγου από δεξιά, ο Τζόρνταν από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και έχασε την ευκαιρία.

26’ Ο Ξανθόπουλος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της Βέροιας, από οριακή θέση οφσάιντ, πέρασε και τον Ιωαννίδη αλλά σχεδόν σε κενή εστία κατάφερε και έστειλε τη μπάλα άουτ!!!

38’ Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Κυριακίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντραμέ με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη, γράφοντας το 0-1.

41’ Σέντρα του Χατζηπάντου από δεξιά, ο Γιαννόπουλος με σουτ στην κίνηση προσπάθησε να νικήσει τον Ηλιάδη αλλά δεν τα κατάφερε.

43’ Σέντρα του Μπλέτσα από αριστερά, κεφαλιά του Χατζηπάντου από καλή θέση, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

48’ Σέντρα του Γιαννόπουλου από δεξιά, ο Μαντζανάς βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και της έδωσε τροχιά προς το τέρμα, ξεγελώντας τον Ηλιάδη, αλλά λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος την έδιωξε σωτήρια ο Μπλιός!

72’ Ο Ρούτσης μόνος με τον Ιωαννίδη δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ρούτση από το ύψος της περιοχής κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε!

79’ Ο Ξανθόπουλος σε θέση βολής, τον ανέκοψε σωτήρια ο Ζούρκος!

84’ Ο Μπλέτσας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ντόγο να το εκτελεί εύστοχα γράφοντας το 1-1.

89’ Διαγώνιο σουτ του Γανοπουλου, ο Ηλιάδης έδιωξε σε κόρνερ!

90’ Διαδοχικά σουτ Μπλέτσα και Τζόρνταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παγώνης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Χολάνη (Μακεδονίας) και Πάνου (Φλώρινας).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γιώτης Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Ισαακίδης (46’ Γανόπουλος), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας (42’ λ.τ. Βασιλακάκης), Χατζηπάντος (76’ Πέλκας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άκης Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Ρούτσης (76’ Οικονομίδης), Ξανθόπουλος (84’ Καραγκεβρούδης), Ντραμέ, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Μαχαίρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 01/04…