ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1334 φορές

Μόνο "τρίποντο" θέλει η Βέροια απέναντι στη Δόξα Δράμας! - Η αποστολή

Την Δόξα Δράμας υποδέχεται την Κυριακή (31/03, 16:00) ο ΝΠΣ Βέροια, για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται ως "ο τελικός των τελικών"!

Οι "κυανέρυθροι" με την βοήθεια των φιλάθλων τους που πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στο Δημοτικό στάδιο, θέλουν πάση θυσία το "τρίποντο" ώστε να "πιάσουν" στη βαθμολογία τους "μαυραετούς", έχοντας πλέον ως ρεαλιστικό στόχο την κατάληψη της 12ης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην παραμονή!

Να σημειωθεί ότι οι Δραμινοί δεν θα είναι μόνοι τους στο παιχνίδι, αφού θα μεταβούν στη Βέροια αρκετοί φίλαθλοι της Δόξας (ναυλώθηκαν δύο πούλμαν), οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο πέταλο των φιλοξενουμένων.

Αγωνιστικά, ο Γιώτης Τσαλουχίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φασίδη και του τραυματία (μετά από τροχαίο) Κουτσούκη, ο οποίος πριν λίγες μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και παραβρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπου συνομίλησε με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:

Ζε Εσόνο, Τζόρνταν, Βασιλακάκης, Γανόπουλος, Γιαννόπουλος, Γράτσιανος, Ζούρκος, Ισαακίδης, Ιωαννίδης, Κετόγλου, Μιχαηλίδης, Μπάλλας, Μπλέτσας, Ντόγος, Παναγιωτίδης, Πανταζέλος, Πέλκας, Τζημογιάννης, Τσανασίδης, Χατζηπάντος.