ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2195 φορές

Αναστασιάδης: "Με τη βοήθεια του κόσμου για νίκη-σωτηρίας και μετά... επιστροφή στην SL2!"

Με προσωπική ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια Αγάπιος Αναστασιάδης, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να δώσει την Κυριακή (31/3) δυναμικό παρών, στο κρισιμότατο βαθμολογικά παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με αντίπαλο ένα άλλο ιστορικό σωματείο, την Δόξα Δράμας, που παλεύει και αυτή για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Α. Αναστασιάδη αναφέρει:

«Μέσω των τοπικών ΜΜΕ, θέλω να επικοινωνήσω με τον φίλαθλο κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα Δράμας. Θέλω να καλέσω, εγώ προσωπικά, όλους τους φίλους της ομάδας μας, να αφήσουν στην άκρη την δικαιολογημένη πικρία τους και αύριο Κυριακή να έρθουν στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε όλοι εμείς, που από την αρχή της χρονιάς, παλεύουμε σχεδόν μόνοι για το καλό αυτής της ομάδας, κυρίως όμως τους χρειάζονται οι παίκτες μας.

Η ΒΕΡΟΙΑ δεν είναι κανενός προέδρου, κανενός συμβούλου, είναι ομάδα όλης της πόλης, κυρίως όμως όλων αυτών των φιλάθλων, που την έχουν στηρίξει στο παρελθόν και κάποιοι, δυστυχώς πολλοί λίγοι, συνεχίζουν να την στηρίζουν στα δύσκολα. Αυτούς τους φιλάθλους θέλουμε αύριο στο γήπεδό μας, να γίνουν ο 12ος παίκτης στο κρίσιμο παιχνίδι με την Δόξα, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία νίκη, που μπορεί να σημάνει, όσο παράξενο και αν ακούγεται, ακόμη και την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας. Και αν αυτό συμβεί, αν το καταφέρουμε, όλοι μαζί, εγώ ο ίδιος υπόσχομαι ότι η ΒΕΡΟΙΑ, θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη περίοδο, με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει στην SL2».