ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1128 φορές

Τσαλουχίδης: «Βεροια και Ηρακλής οι πιο αδικημένες ομάδες»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τη μάχη της Εθνικής με αντίπαλο το Καζακστάν με φόντο την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024 υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα ποιότητας και εμπειρίας.

Αρχικά για τη Βέροια ανέφερε: «Είναι η μοναδική ομάδα που είναι τόσο αδικημένη, από τα μπαράζ της ανόδου, δίνει τη μάχη της για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική και μαζί με τον Ηρακλή αποτελούν διαχρονικά τις πιο αδικημένες ομάδες».

Ενώ για την Εθνική και το δίλλημα Πέλκας - Κωνσταντέλιας για την αρχική ενδεκάδα: «Νομίζω ότι καλύτερο έχουμε να δείξουμε σε ταλέντο είναι ο Κωνσταντέλιας, χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Δημήτρη, αλλά αυτό που έχει ο Κωνσταντέλιας δεν το συναντάς εύκολα, έχει το απρόβλεπτο και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το παραπάνω που έχει ο Κωνσταντέλιας σε σχέση με τον Πέλκα είναι η απρόβλεπτη πάσα, υπάρχουν οι πολύ καλοί και οι ηγέτες, ο Γιάννης είναι πολύ καλός και μένει να γίνει και ηγέτης μέσα από την προσωπική δουλειά και τα παιχνίδια».

Προσθέτοντας: «Έχουμε δυνατότητες να πετύχουμε, το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και όχι βιασύνη. Η Εθνική μπορεί να ξεπεράσει κάθε αντίπαλο με παίκτες ποιότητας και εμπειρίας».