ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1941 φορές

Στην τελική ευθεία για Μηχανιώνα ο ΝΠΣ Βέροια - Χειρουργήθηκε ο Κουτσούκης

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΝΠΣ Βέροια, για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε μία μέρα νωρίτερα (Σάββατο 23/03), κάτι που ζήτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης (συναίνεσαν και οι «κυανέρυθροι»), λόγω του ότι την ερχόμενη Τετάρτη παίζουν στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Γιώτης Τσαλουχίδης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό αλλά και το τραγικό γεγονός που συνέβη τα ξημερώματα της Κ. Δευτέρας, με το τροχαίο που είχε ο Πρόδρομος Κουτσούκης και τον θανάσιμο τραυματισμό της συνοδηγού του.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό του χέρι και υπολογίζεται ότι θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε 7-10 μέρες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το στάδιο της αποκατάστασης. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα του για να τον στηρίξουν, ώστε να επανέλθει υγιής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Κατά τα λοιπά, στο ματς με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας επιστρέφει ο Τζόρνταν που εξέτισε την ποινή του.