ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2235 φορές

ΝΠΣ Βέροια: Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Γιάννη Πολλαετίδη

Με δήλωσή του στο kerkidasport.gr ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΝΠΣ Βεροια Γιάννης Πολλαετίδης αποχαιρετά τους "κυανέρυθρους" και εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αγάπιο Αναστασιάδη και την διοίκηση της Βέροιας για την τιμή που μου έγινε να ηγηθώ του ποδοσφαιρικού τμήματος για τέσσερις μηνες σε μια κομβική στιγμή για την ομάδα. Προσπάθησαμε εγώ και οι συνεργάτες μου (Μανώλης Γιοβανόπουλος, Μερκούρης Καραλιόπουλος, Νίκος Φωτιαδης, Γιώργος Καντιμοιρης), να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τους ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία!

Θελω επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, τον κόσμο της Βέροιας που στεκόταν δίπλα στην ομάδα, όλους τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τους εντός αλλά και τους εκτος έδρας αγώνες, για την άριστη συνεργασία που είχαμε! Να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Μπικα που με την επιμονή του και την αγάπη του για την ομάδα συντέλεσε στο επιτευχθεί η συμφωνία.Τελος, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον καλύτερο φροντιστη του κόσμου τον Κοσμά!!

Ευχομαι με όλη μου την καρδιά η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία!!! Σας ευχαριστώ όλους!