ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2826 φορές

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το "θαύμα" ο ΝΠΣ Βεροια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Βεροιώτικο στρατόπεδο τις τελευταίες ώρες, αφού πριν από λίγο είχαμε αλλαγή στον πάγκο του ΝΠΣ!

Συγκεκριμένα, με απόφαση του προέδρου Αγάπιου Αναστασιάδη, αποτελεί παρελθόν ο Γιάννης Πολλαετίδης και την θέση του παίρνει ένα "παιδί" της Βέροιας, ο Γιώτης Τσαλουχίδης που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο "θαύμα" της παραμονής στην κατηγορία!

Ο Γιώτης, σε ένα ακόμη κάλεσμα της ομάδας της γεννέτειράς του, δεν σκέφτηκε και πολύ, προκειμένου να την βοηθήσει στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως άλλωστε έπραξε και στο παρελθόν.

Αύριο πρωί θα πετάξει από την Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στο Ταγαροχώρι, στην τελευταία προπόνηση (4:30 το απόγευμα), εν' όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό σταδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Ο Τσαλουχίδης, που για πολλά χρόνια στο παρελθόν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας, ηταν στο επιτελείο των "κυανέρυθρων" και επί διοικήσεων Μπίκα και Αποστολίδη τα τελευταία χρόνια, κατέχοντας την θέση του τεχνικού διευθυντή.