ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3001 φορές

"Καταδικαστική" ήττα του ΝΠΣ Βέροια στην Κρηστώνη!

Καταδικαστική ήττα γνώρισε ο ΝΠΣ Βεροια στην Κρηστώνη του Κιλκίς από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 1-0, για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο φινάλε του αγώνα από τον Κυριακίδη!

Το παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν... βούρκος στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ υπήρχε μεγάλη πίεση από ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας προς τους διαιτητές του αγωνα, οι οποίοι παρότι ήθελαν να παίξουν αντικειμενικά, επηρεάστηκαν ειδικά προς το τέλος!

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο αλλά δυστυχως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Για τη Βέροια δεν ξεκίνησε το ματς ο ανέτοιμος Φασίδης, ο Τζημογιάννης που συμμετείχε στην σχολή προπονητών και απουσίαζε από τρεις προπονησεις, όπως και για λόγους τακτικής ο Πανταζέλος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο 18' όταν μακρινό δυνατό σουτ από φάουλ του Τριφηνόπουλου, απέκρουσε σωτηρία ο τερματοφύλακας Ιωαννιδης.

Η αντίδραση της Βέροιας ήρθε στο 25' όταν απο φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε το χέρι του Αϊβάζη και παρά τις διαμαρτυρίες των βεροιωτων, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κοτσούκης έκανε σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά για να καταλήξει στον Μπλέτσας ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι αουτ.

Η υπέροχη της Βέροιας συνεχίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο του ημιχρόνου χάνοντας μια ακόμα καλή ευκαιρία όταν κοντινό σουτ του Πέλκα όμως έβαλε το πόδι του ο Μαυροκεφαλίδης και έδιωξε σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια πολύ καλή ευκαιρία για την Κρηστώνη, όταν στο 48' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριφηνόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωαννιδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την σκληροτράχηλη άμυνα της Κρηστώνης, για κάτι που δεν βοηθούσε και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν κάκιστος με πολλά λιμνάζοντα νερά.

Το γκολ της νίκης για την κατώτερη Κρηστώνη ήρθε στο 86' όταν σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις από ασίστ του Αϊβαζη ο Κυριακίδης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δεξιάς γωνίας του ανήμπορου Ιωαννιδη.

Στο 85' αποβλήθηκε ο Τζόρνταν με δεύτερη αδικαιολόγητη κάρτα.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Μαυροκεφαλίδης, Χιμολάρι (46' Τριανταφυλλίδης) Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης,87' Παυλόφ), Τρυφηνόπουλος, Αιβάζης, Σακκαλίδης, Παυλίδης, Χ"Ηλιάδης (79' Παπαδόπουλος), Κυράνας 41' Κυριακίδης), Ρωμανίδης (79' Κυριακίδης).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (88' Τζημογιαννης), Κουτσούκης, Ισαακίδης, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας, Ζε Εσσόνο, Πέλκας (81' Χατζηπάντος), Μπλέτσας, Γιαννόπουλος (88' Φασίδης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Τσακιρόπουλο και Μάτσια, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/3...