ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1923 φορές

Νίκησε τον Ορέστη Ορεστιάδας και συνεχίζει να ελπίζει η Βέροια!

Νίκη… ελπίδας πέτυχε η Βέροια απέναντι στον Ορέστη Ορεστιάδας με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο δεν τους ευνόησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αφού κέρδισαν η Ευκαρπία και η Δόξα Δράμας, ενώ πήρε τρίποντο άνευ αγώνα το Παραλίμνιο.

Αγωνιστικά, η Βέροια είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ήταν πιο αποτελεσματική και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Τζημογιάννη.

Από την πλευρά της η ομάδα της Ορεστιάδας είχε 2-3 καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ήταν πιο επικίνδυνοι, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν «στροφές» στο τελευταίο μισό αλλά να μην καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

3’ Δυνατό σουτ του Οτέμπερη από το ύψος της περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

18’ Ο Ντόγος γέμισε με φάουλ στην περιοχή του Ορέστη, με τον Τζημογιάννη πιο ψηλά απ όλους να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0!!!

20’ Κεφαλιά του Άγγου μετά από κόρνερ, ο Ιωαννίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

37’ Διαγώνιο συρτό σουτ του Ντόγου από το ύψος της περιοχής, έφυγε άουτ.

45’ Κεφαλιά του Πασχαλίδη από καλή θεση, η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.

58’ Κόρνερ του Ντόγου, ο Ναθαναηλίδης έχασε τη μπάλα αλλά ο προωθημένος Τζημογιάννης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

59’ Κόρνερ του Κουτσούκη από δεξιά, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

69’ Ο Ντόγος μέσα στην περιοχή του Ορέστη, αντί να σουτάρει έκανε μια παραπάνω ενέργεια και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία!

75’ Κορνερ του Ντόγου, κεφαλιά του Γιαννόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν βρήκε στόχο.

82’ Ωραία προσπάθεια του Χατζηπάντου που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Ναθαναηλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

83’ Σουτ του Πασχαλίδη μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

93’ Ο Κουτσούκης εβγαλε ωραια τον Μπλέτσα μονο με τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως το σουτ του έμπειρου παίκτη της Βέροιας αποκρούστηκε σωτήρια από τον Ναθαναηλίδη!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Παπαδόπουλο και Σαμαρά, οι οποίοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Ιωαννίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Πανταζέλος, Ντόγος, Φασίδης (62’ Τζόρνταν), Μπάλλας (66’ Χατζηπάντος), Ζε Εσόνο, Πέλκας (71’ Μπλέτσας).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Ντοριάν, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Άγγος (56’ Ασπιώτης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Σπυρόπουλος (56’ Τηλέγραφος), Αντωνόπουλος (68’ Κούρτογλου), Γκιντίδης (68’ Δημητριάδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/3…